Communicatieadvies

Communicatieadvies

Zonder een goed doordachte communicatieaanpak is de kans groot dat je communicatie-inspanningen tijdverspilling is. Zonder een duidelijke boodschap kan zelfs de essentie van je organisatie op het spel staan. Het ontwikkelen en uitrollen van een communicatieaanpak daarentegen zorgt voor duidelijkheid en geeft zin aan je boodschap – bij de juiste mensen.

Een ander groot voordeel van een goed communicatieplan is dat je van tevoren weet wat je kunt verwachten. Dat maakt het makkelijker om verantwoordelijkheden te delen, inzicht te krijgen in je speerpunten en je kosten vroegtijdig op een rijtje te zetten.

Waarom zou je kiezen om met mij te werken?

Na jarenlang ‘in de communicatie’ te hebben gewerkt voor de meest uiteenlopende bedrijven wereldwijd, heb ik een scherpe visie ontwikkeld op effectieve communicatie. Dat is: duidelijk, beknopt, tijdig en vooral persoonlijk zijn. Want als je je content persoonlijk maakt, verhoog je de betrokkenheid.

Ik combineer mijn strategische vaardigheden graag met een praktische hands-on aanpak. Dat betekent dat ik je kan adviseren over de middelen om je doelen te bereiken, maar als liefhebber van woorden, taal en schrijven kan ik ook de uitvoering moeiteloos verzorgen.

Wil je weten hoe je het maximale uit de communicatie van je organisatie kunt halen en ben je benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Cool! Laten we een (virtuele) koffie drinken!

patrick-hendry-aGRUgKpXpCk-unsplash_small