Testimonials

Aanbevelingen

Stuart Packer

Storytelling Centre

Marlies en ik hebben samengewerkt als storytelling trainers op de Westelijke Jordaanoever in Palestina.

Ze brengt een ongelooflijk natuurlijke levendige energie in elke situatie. Eén-op-één gesprekken met Marlies zijn geweldig omdat ze volledig aanwezig is en haar nieuwsgierigheid brengt een diepe, plezierige focus.

Ze beweegt zich makkelijk in groepen, oefent een positieve invloed uit en stapt ook moeiteloos in een holistische leiderschapsrol.

Simpel gezegd, Marlies is als een glimlach voor de mensheid.

Stuart Packer op LinkedIn

Sue van de Giessen

TU Delft, Faculteit Bouwkunde en Gebouwde Omgeving

Marlies is een vriendelijke consultant die goed naar alle betrokken partijen luistert. Ze stelt de juiste vragen, gaat op zoek naar de verschillende invalshoeken en achterliggende motieven en vraagt door.

Als ze ook maar enige twijfel heeft, klopt ze direct aan om dit te verifiëren.

Een open, vriendelijke persoonlijkheid en een genoegen om mee te werken.

Sue van de Giessen op LinkedIn

SERKAN BABAYIĞIT

JINC

Mijn ontmoeting met Marlies viel in het coronajaar waarin veel kennismakingen online plaatsvonden.

Desondanks slaagde Marlies er met haar warme persoonlijkheid in om mij vanaf het eerste moment te inspireren.

Met haar creativiteit, hands on mentaliteit en haar communicatieve vaardigheden heeft zij op vrijwillige basis bijgedragen aan de beroepsoriëntatie van leerlingen uit Rotterdam.

Na de Bliksemstage die zij heeft gegeven, weten de jongeren wat het inhoudt om als trainer te werken.

Serkan Babayiğit op LinkedIn

Amina Onsy

Society for Intercultural Education, Training and Research

Ik heb met Marlies gewerkt tijdens het SIETAR Europe 2019 Congress, waar ze een groep vrijwilligers coördineerde waar ik onderdeel van was. Marlies deed een geweldige job. Ze begeleidde en briefde ons, wees ons rollen toe en zag erop toe dat alles op rolletjes liep, terwijl ze zelf ook nog actief deelnam aan het congres.

Waar je ook keek, je kon Marlies altijd aan het werk zien, terwijl ze een ongelooflijke energie uitstraalde, met een prachtige glimlach op haar gezicht.

Het was een groot genoegen om deel uit te maken van een team dat werd geleid door deze buitengewoon sterke vrouw.

Amina Onsy op LinkedIn

Merel Homan

Cygnific

Werken met Marlies is een feest! Ze brengt energie, een positieve kijk en heeft een talent om te denken in mogelijkheden in plaats van problemen. Weet ze iets niet, dan gaat ze op onderzoek uit.

Juist deze leergierige nieuwsgierigheid maakt dat ze overal snel thuis is en haar bijdrage levert. Marlies was binnen zeer korte tijd een gewaardeerd en onmisbaar lid van ons communicatieteam en heeft geholpen diverse communicatieve uitdagingen op te lossen.

Ook heeft ze een serie schrijftrainingen gegeven en een style guide geschreven, waar wij nog dagelijks profijt van hebben. En al is ze nu uitgevlogen als vast lid van ons team; we maken nog graag gebruik van haar kennis, expertise en amazing schrijftalent.

Merel Homan op LinkedIn

Jessica Brukx

woman-at-work

Tijdens het eerste belletje met Marlies, viel me op hoe ze echt contact maakt. En juist daar hou ik van! Marlies heeft aandacht voor de ander, laat zichzelf zien, vraagt, luistert en zorgt met een paar minuten voor een blijvende indruk. Daardoor bleef ze me bij, zodat ik maanden na dat ene belletje direct aan haar dacht toen er een interim opdracht binnen kwam, die haar op het lijf geschreven was.

Marlies is een open, energieke professional, no-nonsense, daadkrachtig, een snelle en zorgvuldige werker en altijd in om anderen verder te helpen. En wat me bij uitstek aanspreekt is haar internationale (levens)ervaring waardoor ze een mindset heeft die redelijk onbegrensd is en waarmee ze moeiteloos bruggen bouwt. Zowel in internationale als in Nederlandse organisaties wordt ze snel gewaardeerd door collega’s en management. Ik werk heel graag met haar samen.

Jessica Brukx op LinkedIn

Maike Coenen

AKTEOS

Ik werk graag met Marlies omdat onze deelnemers haar als fijne en competente trainer ervaren en zeer geënthousiasmeerd uit de training gaan.

Daarnaast is het ook prettig samenwerken met Marlies omdat de communicatie soepel loopt en zij altijd een oplossing vindt hoe ingewikkeld de vraag soms ook kan zijn.

Maike Coenen op LinkedIn

Anita van Stel

Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO)

Marlies en ik werkten samen aan de eindpublicatie van NWO-onderzoekprogramma URSES.

Van Marlies kun je op aan: ze schrijft supermooie Engelse teksten en die zijn altijd vóór de deadline klaar. Ze duikt de materie in, omdat ze wil begrijpen wat ze schrijft, zodat de lezers dat ook kunnen behappen. Marlies blinkt uit in prettige communicatie!

Anita van Stel op LinkedIn

Debby Dröge

AMS Institute

Marlies is een wervelwind, met een aanstekelijk energieke persoonlijkheid. Ze vult een ruimte met haar positieve energie en weet intuïtie en daadkracht feilloos te combineren, wat haar tot een heldere en doelgerichte communicator maakt.

Met haar signature glimlach is ze een welkome aanvulling op elk team, en een natuurlijke leider en aanjager van positieve verandering, die anderen motiveert en helpt.

Debby Dröge op LinkedIn